06 integrated tail lights trouble...mucho trouble [Archive] - 600RR.net

: 06 integrated tail lights trouble...mucho trouble


`SuperStreet
05-26-2010, 02:50 AM
So figured I could install this little piece of cosmetic machinery no problem, well...big problem. My guage cluster is completely dead, I think i killed the fuse to it and I still wasnt able to get the taillight to work...Is anyone any good at this stuff? I was hoping for tips or someone who can show me where the fuse box is and what wires I need to attach to what. The colors of the wires I have are 2 greens, one red and one black...when I looked at the internet install threads the wires are usually described as orange and blue. Anyone able to give me some dumb@ss proof advice here? this is the model I bought

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320530703246&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT


please to god someone on here have an answer :retard:

Mabis
05-26-2010, 11:57 AM
Here I did an ehow article on installing one of those a year back. Here's the link to the article.

http://www.ehow.com/how_5327597_install-integrated-motorcycle-tail-light.html

Just replace the blown fuses and follow the guide. Let me know if you have any other problems.

As for your fuse box, to replace them. It's on your left hand side. Just pull back the left side fairing a little bit you'll find a black box. open it and remove the fuses one by one to find which one is blown. Swap them out and you'll be good on that end.

`SuperStreet
05-26-2010, 03:07 PM
Cool dude Ill give it a try and see what I can come up with.