: removing slack from throttle??


THE MUFFIN MAN
04-17-2004, 05:07 PM
how do you remove the slack from the throttle of the rr?s it similar to my r1 whereby you can adjust it on the cable below the clip on? i have not tried it yet but it looks like it could be done there.

VinRR
04-17-2004, 05:39 PM
Should be the same thing as your r1... try turning the bars to the full lock position to make sure that the idle isnt going up when you have them turned.

mtc
04-17-2004, 06:40 PM
I think it shows you how to do it in the owners manual. Its the upper of the 2 cables on the throttle housing. Dont forget to check it like VinRR said.