Honda CBR 600RR Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
195 Posts
Discussion Starter #1
please help my new black fairings are so ready to go on!!

but first I have this starting problem.
I lowsided to my left at Jennings at the end of june this year with no frame sliders. now i have new fairings, radiator and left clipon and controls and we're back together and ready to roll but no start!
Turns over no problem. I don't hear the fuel pump prime.

I have checked the fuse next to the battery and at the left side close to the relays.
Checked to make sure the relays are plugged in well. I read through the threads
The BAS is sitting upright.

Holy God I got it working midpost

ok while i was looking at something else someone gave a full descript of what the BAS should look like when mounted with a rounded bottom and the flat top, previously in posts I the description had been "arrow up" but the only arrow I was seeing was the arrow-like V that you see when the BAS is mounted. so now that I got it mounted right we run like a champ!

sorry to expose you to this moment of idiocy in my life but maybe it'll help someone:bootyshak

Now I just have to get some frame sliders and I'll see you all for some more track days.

I think I'll go riding all day tomorrow!
 

·
Administrator
Joined
·
51,153 Posts
Glad to read you figured it out lucky you to be living in Sunny FL
Enjoy that ride man
 
1 - 2 of 2 Posts
Status
Not open for further replies.
Top