Honda CBR 600RR Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #1
hey guys i have an 05 with 8400mi, 2 bros slip on, k&n and pc3. well i lowsided at the track about 2 weeks ago...damage- stator cover, left clip on, left rearset, and of course plastics. i replaced all that stuff and it idled just like before with no problems. i also removed the pair valve/ smog equip. well i took it out for a ride and it would bog down and not let me past 75-9000rpm. i rechecked all my work and i realized that my pc3 was on the wrong injectors (thank u eazy e for the sticky) so i put them on the correct injectors and now it wont run but it will turn over. the battery is fully charged, enough good fuel, all the lights come on. please help!!:confused3
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
pc3

first you wanna go through all connections even the injectors you first had pc3 plugged into, and make sure you have not broke,bent,or jacked any of the little contacts up inside the conectors up. then go through and plug everything back in without the pc3 and see if the bike will run. (this will determine if it is the bike or the pc3) if the bike runs without pc3 then i would have to say it might be the pc3 .if it doesnt run then i would start looking at some of the wirirng on that side of the bike to make sure that when you went down that you didnt mess any of that up. now if the bike runs without the pc3 you might, just for craps and grins try plugging the pc3 back in maybe you just had a loose connection.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #3
well the bike ran "strong" without the pc3, but i didnt remove the tps part of the pc3. i redid the pc3 install and no dice. i also tried running the bike with each individual injector one by one with the pc3 and the only one that worked was inj #4. so im gonna call dynojet and see what they have to say. thanks jmoto.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #5
well dynojet was lost too(after all there normal procedures). they told me to try and put it on another bike to see if the pc3 is still good. im deploying soon and id rather be out riding than troubleshooting so i guess i have to wait until i come back from deployment to get a new one.
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top