Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
I was on a long run yesterday about 300 km's and when I came home i washed the bike down and stuff and I hit the low RPM button on my PCIII. Anyways I started up the bike and drove down the rode about two minutes. About an hour later I went to start the bike and no go, its turnin over but it wouldnt start. The FI light flashed three times and then I went in to try and search for what the code means but couldnt find it. When I went back out the bike started fine but it bogs and stutters right up to 7000RPM where it just bogs way to much that I cant get above 7k. I figured I must of done something when I hit the PCIII button so I uploaded my map and reset the button values several times but no go it still bogs, please help the weather is finally nice aha and if anyone can look up what the FI code is would be great. Could it be possible that one of the injectors are loose?
 

·
Registered
Joined
·
810 Posts
Easiest check is to basically take the pc3 out of the loop.
Disconect the PC3 from the injectors & throttle body, & reconnect the standard wiring to the injectors & throttle body. leave the PC3 unit, cable & ground in place & then see if it starts & runs ok. If it does then run fine you got issues with the PC3 - if not dealer time.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #9
that was a dumb question sorry, but I went ahead and put the zero map on seemed to work fine, then went and loaded the map i had before and it started bogging and just shut off as I was going and tyhe FI light came on, got it started and brought it back. So then I figured i must of altered the map I had on it and saved and this is the one I have been uploading. So I went and put the map on it from the PCIII site again and it seems to work fine except every now and then you can feel it jump a little around 5k or so. So I went and put the zero map on again until I figure this out. My next step is to check all the injectors
 

·
Registered
Joined
·
810 Posts
Well at least we have discovered that the map was corrupt.

What mods have you got on your bike.
Then look for the closest match to yours on the power-commander website
Or
Ask on here if anyone has a closer map....

Ignore the injectors - the fueling for the zero map is not 100% for every bike
 
1 - 10 of 10 Posts
Top