Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #1
trying to put together a 600rr for the track and i dont know where these wires go

the bike


from the right side of the harness


left side harness


random hose from the middle


thanks in advance
 

·
Premium Member
Joined
·
13,137 Posts
2nd pic Map sensor? Pair control solenoid? the two green ones no idea?
3rd pic grey plug - front sub-harness connector
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #5
2nd pic Map sensor? Pair control solenoid? the two green ones no idea?
3rd pic grey plug - front sub-harness connector

for 2nd pic any idea on where those go. I cant find any extra connections on the right side of the bike unless i am really missing something

as for the grey plug on the right. I seemed to of had 2 grey plugs like that ,but used one already to plug into that front harness where the headlights would normally be

does the hose just stay loose ?
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #6
i think from looking at other pics, one of the plugs from the 2nd pic is the rear brake sensor? since i am running aftermarket rearsets and no brake i guess thats ok. We figured out the greens are the horn, now this other plug hmmmmmmm
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #7
browsing more pictures on here i think the grey one on the left side connects to the left handle bar controls (horn blinkers etc)
 

·
Premium Member
Joined
·
13,137 Posts
I think those other two may be the pair control solenoid - which has probably been removed and possibly the MAP sensor, could be rear brake but you should have found that one on the right hand side just below the back of the seat.
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #9
I think those other two may be the pair control solenoid - which has probably been removed and possibly the MAP sensor, could be rear brake but you should have found that one on the right hand side just below the back of the seat.
well i dont have any extra plugs that should go to the rear brake and one of these is long enough to reach where they would connect. As far as the other one I dont see anything around the front of the airbox that it could possibly connect to. I am hoping to have it all buttoned up this weekend and if it doesnt start ill have an idea
 

·
Premium Member
Joined
·
13,137 Posts
The one up the front is probably the pair solenoid then, given it was a track bike I presume that the pair gear was removed.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top