Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
ok here's the situation.... someone decided to try n steal my bike.. and basically gave up... they cracked the triple to get the ignition lock disengaged and cut the ignition wires that come from the key... it was left w/ the red and red/white wire were tied together.. and a blown main fuse (the 30amp one)

i replaced the fuse... wired the three ignition wires into a switch to basically duplicate the key ignition (i used the service manual for reference when doin' this)...

i am able to turn on the bike .. and turn it over w/ the starter... but it will not fire. the fuel pump is not priming.. so i tried a jumper wire to get the fuel pump goin' while i tried startin' it.. still won't start...

when i flip the kill switch to on the FI light comes on... when i flip it back to off it goes away... the MIL indicator light is solid.. no blinking..

i've checked all the obvious.. battery (recharged w/ tender), relays, fuses, hose from map sensor, BAS (tried with it bypassed and w/ it as normal), checked kill switch w/ multimeter for continuity... everythin' i've checked has been fine... for reference i have a pciii and full arata exhaust (i dunno if there can add to the problem i doubt it). my pciii LEDS still register the throttle position w/ the bike off as well...iv'e tried bump startin' it.. blah blah..

anyways... anyone have any ideas on what to check next? the service manual is of little help... from my diagnosis somethin' is keepin' the fuel pump from primin' up when i flip the kill switch to on...and beyond this... i am inclined to think the plug aren't firing as well.. not because of faulty plugs, but because the ecm refuses to send the signal to the plugs to fire.. although i have not confirmed this by checking... as to get to the plugs/injectors appears very tedious and time consuming. i am reluctant to start tearin' the bike apart when it might be somethin' minor... since the FI light is on.. so any input is welcome..
 

·
Premium Member
Joined
·
14,330 Posts
When did your bike get vandalized? Do you have some pictures of the bike that you can post up here? Not that I don't trust you but this is your 6th post. Just want to make sure this is your bike. T

I know the solution if you can bare with me and post up some pics. Thanks. T
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
understandable..

http://www.cpixel.com/searchp.asp?person=sickz

http://www.cpixel.com/album_view.asp?aid=541206&tn=Sickz

both those links have pics of me and my bike

all this occured last friday, early morning ..sometime in the window of 4-6am.. the funny thing is... i normally park it in front of my apt door.. i mean rite in front.. but this day i parked it one of the parkin' spots...and the followin' day it was parked all he way on the otherside of the parking lot... i guess whomever tried didn't wanna push it home... so it musta been 1 person. either way i am fortunate...

i've taken many pics after the fact.. yet to upload them from my camera... i will do so later today .
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #5
solved the problem by managin' to hook up the ignition key switch again.. started right up.. thanks tripage for the insight
 

·
Premium Member
Joined
·
14,330 Posts
1 - 6 of 6 Posts
Top