Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
2,813 Posts
Discussion Starter #1
Not sure what happened but they were working and after i got the bike back from the Gap they no longer work, I checked the bulbs, they are find, i checked the 20A fuse for the H/Light and its fine... not sure what else it could be. When I turn on the High Beam the blue light does not light up on the dash, although when i power on the bike at first that blue light test fires along with all the other lights....

Ideas boys?
 

·
Premium Member
Joined
·
14,330 Posts
Headlight switch not providing power to the headlight. Headlight relay, swap with one of the other three relays. Or sounds like something got messed up inside of the Hi/low switch.. T
 

·
Registered
Joined
·
2,813 Posts
Discussion Starter #3
Headlight switch not providing power to the headlight. Headlight relay, swap with one of the other three relays. Or sounds like something got messed up inside of the Hi/low switch.. T
Where is the headlight relay? Is it one of the three things next to the fuse box? God damn it, i sound like such a newb :tard:
 

·
Premium Member
Joined
·
14,330 Posts
Headlight relay is between the headlights. Should be the same as the ones on the left side. T
 

·
Registered
Joined
·
646 Posts
I just fixed this exact problem on my friends bike. Its the start switch. The headlight circuit goes through the start swith, so that when the starter switch is pressed, it breaks power to the headlights.
 

·
Registered
Joined
·
2,813 Posts
Discussion Starter #6
I just fixed this exact problem on my friends bike. Its the start switch. The headlight circuit goes through the start swith, so that when the starter switch is pressed, it breaks power to the headlights.
Kinda random... what did you have to "fix"?
 

·
Registered
Joined
·
2,813 Posts
Discussion Starter #8
I just fixed this exact problem on my friends bike. Its the start switch. The headlight circuit goes through the start swith, so that when the starter switch is pressed, it breaks power to the headlights.
You were 100% right, but im the @sshole that didnt trust that advice at first and went for the headlight relay thats between the headlights and took half the bike apart at first :tard:
 

·
Registered
Joined
·
646 Posts
You were 100% right, but im the @sshole that didnt trust that advice at first and went for the headlight relay thats between the headlights and took half the bike apart at first :tard:

LOL, We did the same thing on my buddies bike. Took it way apart! Alls well that ends well, right? So are you rolling with headlights now?
 

·
Registered
Joined
·
15 Posts
wow,

exact same thing just happened to me... what is it about that stupid wire that the solder joint busts off so easy? seems like a pretty sketchy little contact for starters. glad i looked here, thanks for the help
 

·
Registered
Joined
·
2,147 Posts
Where the hell can I find the blue wire? My headlights also just sh1t the bed. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
650 Posts
this just happened to me last night so i will break the start button up to see if thats the problem cause i checked the fuse not it.
 

·
Registered
Joined
·
78 Posts
another one to add to the list i just got my lights vut out. i replavced everything and still nothing. im going to try and solder those wires. thanks for the extra help..
 
1 - 15 of 15 Posts
Top