Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
I have a 2005 cbr 600 rr it idles rough and Boggs at low rpm then clears up and runs perfectly it all started a while back went to take it out and hesitated to start then it started didn't think anything of it road it for 10 mins or so ran fine then slowed to take a corner 10 15 mph gased it and it hesitated for a sec then ran fine thought I had to just pin it to clear it out I did but it was still bogging at low rpm went to my buddies hung out went to leave and fuel pump wouldn't turn on gauge would turn on but couldn't hear the fuel pump trailerd it home went out to try and fix it a few days later same thing no start or fuel pump changed out one of the big square fuse box things on the upper left jof bike by gas tank then it turned on I put the old one back in and it still worked I thought may b loose connection or something took it for a ride and its running like I said hesttating low rpm rough idle wants to stall will stay running but will eventually stall I haven't messed with it for a while went back out to mess with it and had to keep revving it to keep it running took it down the road gassed it it bogged clears up ran great for a sec then cut out hesitated tor start finally did Headed home gassed it again same thing ran great for a sec then just stalled out I'm tryn to post a video of what's goin on I have been up and down this forum I'm goin crazy I put injector cleaner I don't think it's plugs I am on my last straw someone please help thank you greatly appreciated having trouble posting videos keeps saying invalid file
 
1 - 2 of 2 Posts
Top