Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #1
Hi from greece.1st post here great forum.
Id like a little help from us.I have a cbr600rr 06 track only as u ride it in high rpm the engine sometimes just stops and pushing the ingition button it dont start it starts only if u turn the key of and then on everything in the screen is ok no codes on.The only thing i find is the that fan doesnt work but when the engine dies the temperature is ok.
Id appriciate a little help from u guys thank u.
 

·
Administrator
Joined
·
51,153 Posts
racer
Welcome aboard man this site is addictive
Do you have a power commander (pcIII) installed ?
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #4
no i had rapid3 but i removed it thinking that the rapid causes the promblem but the promblem still remains.
 

·
Administrator
Joined
·
51,153 Posts
I guess the rapid3 is the same as a power commander
i would suggest for you to put the bike on a dyno machine
get the dyno done on all gears and study the graph that will
get produced that might even help you understand the cause
of the problem it might be either spark related or fuel injection
 
K

·
Guest
Joined
·
0 Posts
just before the engine dies, what is the temperature of the engine?

I wonder if the Coolant sensor is malfunctioning.
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #7
The promblem comes after some quik laps when the bike is about 1/2 hour in the curcuit.That makes me think that something is getting overheated.
Anyways thanks.
and if i find the promblem ill post it.
 
K

·
Guest
Joined
·
0 Posts
nothing strange about that... and you say when you switch off and switch on the ignition key, everything is ok?
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #11
Yes right after the engine dies i push the ignition button but the engine doesnt fire up but the engine turns then i turn left the key to switch off and then right and everything ok.
sorry for my bad english
 
1 - 11 of 11 Posts
Top