Honda CBR 600RR Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter #1
So I have been slowly noticing that my bike hasn't been sound too well. Can't really describe the noise but it sounds dull. Defiantly not normal.

I figured it was because the valves were out of spec. So yesterday I spent the whole day getting to the valve cover and checking the clearance on the valves. They're all in spec! Which is a good thing but now I have to find out what else is wrong.

Any thoughts. Maybe CCT??

I know I'm being pretty vague but any help would be appreciated!


Sent from Motorcycle.com Free App
 

·
Registered
Joined
·
1,833 Posts
how many miles
 

·
Registered
Joined
·
2,814 Posts
Is there oil in the engine?

Good spark in all cylinders?

Shooting in the dark here. Any more info/ description of "dull" would help.
 

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter #5
I was. I may be way off.

Ill dig into it a little.

What yr is your bike?

Engine light is gone!!

Was a little hose that fell into the crevices. Took everything off again today and checked every single connector. Was about to give up but decided to look at pictures that I took while disassembling. Find that sucker and put it in back (pain in the ass). Anyway, I put everything back on and she started right back up with out the light.

Anyway thanks for your help!

This was the SOB
View attachment 141834 View attachment 141842


Sent from Motorcycle.com Free App
 

Attachments

1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top