Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
441 Posts
Discussion Starter #1
i currently have an 08 honda cbr 600rr. the whole front end has been completely remove ie the air intake and forward headlights gauge and such. the battery has been put out and stabil put in with full tank of gas. the bike has been put up since mid december. i want to turn her on today and jsut wanted to her on. i tried turing her on and it wouldn't start
i did reconnect the bas and i do hear the fuel pump priming. i first started with the battery fresh off the tender * it's been on there since i told it out* and it would crank and i could hear the tick tick tick noise. it drained the battery dead. i put it back on the tender for about 3 hours and tried it again now it would jsut make a constant noise but no tick tick tick. can you guys give me some ideas on what i should try to do or look for the next time i try turn on the bike again.
and i smell gas when i'm trying to start her.
 

·
Registered
Joined
·
1,396 Posts
It sounds like your battery isn't keeping a charge.
Maybe your tender isn't working? See what happens if you buy a new battery
put that in and try it out see if it does the same thing if it does then it's the stator.
 

·
Premium Member
Joined
·
13,137 Posts
Dead battery - and now a flooded engine.

Get a new battery and hold the throttle all the way open then crank her, it may take a while but she should start.

If it starts to sound weak when your cranking it take the battery out and recharge it, agm batteries generally don't like being run into the ground.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top