Honda CBR 600RR Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
114 Posts
Discussion Starter #1
Hi guys :(
My bike wont start, can someone help me fix it.

I installed my sato rear sets and a fender eliminator today which took me all day. after ide done this i started my bike and it was all fine.

Then i decided to relocate my rear indercators, after i done this i wanted to see it they were working, so i switched the bike on (but didnt start it) to see if the indercators where working (left/right indercator working fine) .
Pulled the key from the ignition.

Put the key in the ignition and turned it to the on postion.
Pressed the on/off button to ON.
Pump is pumping the fuel.
Proceded to push the start button and this is where i get the problem.
It makes a really loud clicking noise from the battery, my display seems to be flicking and the light on the display seem really low.

Can anyone help me please, this is really upsetting me :(.

i have an 04 600rr, and ive never had any problems with this bike :(, never.


Anyone have any ideas.


Thanks

Anth
 

·
Registered
Joined
·
730 Posts
Its one of two things. The battery is too low to turn the starter. Or the solenoid for the starter is going out.
 

·
Registered
Joined
·
114 Posts
Discussion Starter #3
So if i check the voltage in the battery and its reading about 12v's then its safe to say the battery is ok, and that the solenoid is stuffed.

Is there anyway i can fix it
 

·
Registered
Joined
·
114 Posts
Discussion Starter #5
Weeeee :) Fixed.

Thanks a heap guys :), im cheering now.

I clutched it down the road, it started , rode it round for about 10mins, turned it off and it started again with out a hassel.

So thanks again guys :)

Anth
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top