Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
2,472 Posts
Discussion Starter #1
Any of you have trouble with your ram-air covers lining up wiht the tank cover? Last winter I had all the bodywork off (except the upper) and when I put it all back together I couldn't get the right air cover to go flush with the tank cover no matter what I tried. I've had everything off numerous times but still no luck. I haven't had the upper off, so that can't be the problem. Any ideas? It's really bugging me.
 

·
Registered
Joined
·
2,472 Posts
Discussion Starter #3
I know I know. I'll get pics up asap. I'm having a problem with my camera program working with my new PC, so no pics yet.
 

·
MotoGP NEWS Guru
Joined
·
5,051 Posts
Sounds like your upper is not on right. Or something is tweaked.
 

·
Administrator
Joined
·
51,153 Posts
Make sure the ram air tubes are lined up correctly
 

·
Registered
Joined
·
2,472 Posts
Discussion Starter #6
Thanks alot Moe. I'll have everything off real soon for some modding since we now have a blanket of snow covering the ground. I'll get a better look at it forsure.

As far as the upper goes, that wouldn't be the problem because I never had the upper off the bike. Everything was lined up perfectly until I took the plastics off.. But the upper was never touched.

Thanks again guys.
 

·
Not right now chief, im in the f'ing zone
Joined
·
4,495 Posts
yeah the uper is held on by two bolts. When the bolts are lose the upper can be moved up or down 1-2mm. Try moving that. My right side air tube cover creates a little gap by the tank. Oh well..
 
1 - 7 of 7 Posts
Top