Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Discussion Starter #1
So i just finished repainting my tail fairing nd just have put on my tail light. I conected the wired and went to check if i have conected the wires corectoy. So i turn on the bike when the tail light blunker freezes and nothing. I turned the bike off and on nd now my speedo wont turn on. On the speedo the blinker lights work and the high beam light works the neutral dosent along with the odometer gas and speedo... Can anybody tell me what happen or how can i posibly try and fix it... Thank you.
 

·
Administrator
Joined
·
51,151 Posts
Check the cluster's fuse the fuse box behind left side middle fairing just take off the black retainer that holds the middle cowl with the ram air covers and lossen the big metal screw that is in the center of the middle cowl pull slightly on the fairing you will see the fuse box smiling at you
 

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Discussion Starter #3
My speedometer broke or shorted PLEASE HELP!!!

So i just finished repainting my tail fairing and just put back the tail light back on. I conected the wiress from the tail light and turned on the bike at which point the intergrated blinker froze. Ok i turned the bike off and on just to find my speedometer worn light up the rev guage didnt go up nd down my neutral light dnt work the only thing that wors on it is the blinker and high beam indicators... Anyone any ideas what this could be.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top