Honda CBR 600RR Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
445 Posts
Discussion Starter #1
hey my turn signal dont work and whenever i press the brake the rear brake light flashes

i see no flashing indicator when i turn on turn signal

what could be the problem?
 

·
Registered
Joined
·
1,377 Posts
That's strange...is everything stock on the bike or do you have aftermarket lights. If aftermarket did you recently install them?
I would start by checking the fuses.
 

·
Registered
Joined
·
263 Posts
bike was working fine this morning when for a test drive came back n turn signal dont work
FML
but as Redis asked above did you do anything new to the bike?? When I first hooked up my led/ Audi blinkers everything worked fine for a day or 2 and then everything shorted out and I had the wiring all wrong. If you did change anything let us know.
 

·
Registered
Joined
·
445 Posts
Discussion Starter #5
I change flush mount at the front n rumble concept fe at the rear everything works for for the last 3 months
Could it been a blown fuse??
 

·
Registered
Joined
·
263 Posts
I change flush mount at the front n rumble concept fe at the rear everything works for for the last 3 months
Could it been a blown fuse??

Does you temp gauge and tach work? If it was a blown fuse, The entire front cluster work not work except the clock and the turn signals would not work as well. Should be the 10 fuse if that is the case.
 

·
Registered
Joined
·
445 Posts
Discussion Starter #7
everything work on the front except the turn signal

when i try to turn on the left or right turn signal

nothing happen n the turn indicator doesnt flash either
 
1 - 8 of 8 Posts
Top