Dash Cluster not working - 600RR.net
General Discussion General Honda CBR600RR Motorcycle Talk - please place mods, tech tips and off topic threads in the correct forums.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 09-23-2018, 05:06 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Question Dash Cluster not working

Hi All

Recently had a off and damaged the front nose cone.

Got the bike back and stripped it down not as bad as I thought it would be..

Only problem I have come across is the dash cluster is not working it lights up but the

MPH / TEMP / MILEGAE / FUEL / SPEEDO NEEDLE ARE NOT WORKING OR DISPLAYING, had water damage

Gave it a to a local electriction who has replaced a few things.!!! still not working.


I have treid another clock off a friend and all works.!!!


I have attach photo if anyone can help me or give me some idea

Thanks in advance
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20180920-173545_Gallery.jpg
Views:	13
Size:	84.3 KB
ID:	199953  
bkcbr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 09-24-2018, 01:34 PM
AMA Supersport Racer
 
Join Date: Apr 2011
Location: Phx
Posts: 966
Thanks: 10
Thanked 199 Times in 174 Posts
Feedback Score: 0 reviews
So its been wrecked and had water damage? Get a new cluster and stop wasting time and money on that old thing.

'06 F4i- Yoshimura RS-3C, Racetech springs and valves, Ohlin's rear shock, steel brake lines, 520 conversion. 87k miles and counting.....
'08 600RR- Stripped trackbike. CRG shorty brake lever, goodridge front brake lines
'15 1000RR- weekend toy
------Disclaimer: I can't spell------
bored&stroked is offline  
The Following User Says Thank You to bored&stroked For This Useful Post:
dixon cider (09-24-2018)
post #3 of 4 (permalink) Old 09-25-2018, 04:54 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by bored&stroked View Post
So its been wrecked and had water damage? Get a new cluster and stop wasting time and money on that old thing.

Tru!!!! am looking for a new cluster!!!!!

bkcbr is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 09-26-2018, 02:13 PM
 
tripage's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: orlando
Posts: 14,330
Thanks: 598
Thanked 728 Times in 591 Posts
Feedback Score: 91 reviews
You want to get rid of it, let me know




http://tripageled.com/store/
Owner
Tristan Page
[email protected]
[email protected]
Dual low / Dual High beam led headlights. OEM appearance
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=236
Integrated Gear Indicator installed inside your cluster
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=116
tripage is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome