High speed sputter - 600RR.net
Exhaust & Fuel Delivery Tips on how to get the most out of your bike

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 03-12-2015, 01:00 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
High speed sputter

2011 honda cbr 600

Bazazz with z afm
15 tooth sprocket 45 tooth rear
No cat
2bros exhaust
Kn filter

Recently anytime I get on the high way or open road I open the throttle and had a little hesitation except now when I open full throttle the bike almost stalls it feels, it jerks then kicks in then slows back down almost like the engine is flooding. The bazazz O2 sensor fell out of the pipe and I was adjusting the map until the problem started witch lead me to find out the O2 sensor was out of the pipe and my Air fuel ratio was out of wack when I put the sensor back on (I had it welded) so I feel like the map is screwed up and need to restart could this be causing it or do you think my fuel pump is messing up?

I also found one of the three hoses on the bike one came out of its home I'm not sure if it's the gas tank vent or the overflow hose could this cause this problem as well?
Kneedraggincbr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-12-2015, 05:23 AM
BOTM Winner 07/16
 
rinonz's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: NZ
Posts: 880
Thanks: 3
Thanked 182 Times in 154 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Take a look at your map.

I'd say one of the cell has ridiculous high/low fuel adjustment added to it.
rinonz is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-12-2015, 04:37 PM
Moto GP Racer
 
cbrkat28's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Texas
Posts: 2,991
Thanks: 335
Thanked 396 Times in 376 Posts
Feedback Score: 0 reviews
first of all
1)How are your spark plugs?

2) estimated lifespan on those O2 sensors is only 500 hours & bazzaz taxes like crazy on replacements.

3) have you ever taken the bike to be dyno'd and compared the AFR readings from what's in your exhaust vs the wideband the shop will use?

4) did this start before or after changing air filters?

1971 Volkswagen 1302 (02.19.2015 - )

For Sale:
https://www.600rr.net/vb/153-07-13-rr...0rr-c-abs.html
cbrkat28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome