Help: Unplugged Connector - 600RR.net
Exhaust & Fuel Delivery Tips on how to get the most out of your bike

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 05-27-2006, 01:55 AM Thread Starter
Pocketbike Racer
 
JawKnee's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 378
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Question Help: Unplugged Connector

About a week or so ago, I got the the '04 RR ready for installation of some Factory Pro velocity stacks by removing the stock ones. The bike was apart until this evening when I finally had a chance to install them tonight, but I soon realized that I had a connector that wasn't plugged into anything as started reinstalling everything. I guess I must have forgotten in the past 10 days or so, or simply didn't pay attention?

For what it's worth, I have a PC3 installed. Perhaps the PC3 installation resulted in this plug being unplugged? I installed the PC3 about a year and half ago so I simply don't remember much.

Any thoughts?


JawKnee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 05-27-2006, 01:58 AM
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 639
Images: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
sorta looks like the cooling fan
Downforce137 is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 05-27-2006, 02:00 AM Thread Starter
Pocketbike Racer
 
JawKnee's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 378
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Downforce137
sorta looks like the cooling fan
Hmm...

If it was, where would I connect it at?

JawKnee is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 05-27-2006, 02:06 AM
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 639
Images: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Nevermind... looked again, I thought that pic was the left side of bike.. Its not the rear brake light switch?
Downforce137 is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 05-27-2006, 02:10 AM Thread Starter
Pocketbike Racer
 
JawKnee's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 378
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Downforce137
Nevermind... looked again, I thought that pic was the left side of bike.. Its not the rear brake light switch?
You know what? I think it is indeed the rear brake light switch. I know when I installed the Sato rear sets, I opted not to install the rear brake light switch.

That has to be it! Thanks!

JawKnee is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 05-27-2006, 02:12 AM
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 639
Images: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
:) glad i could help.. I prolly wouldnt know that much, but.... https://www.600rr.net/vb/showthread.php?t=48387
Downforce137 is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 05-27-2006, 02:25 AM Thread Starter
Pocketbike Racer
 
JawKnee's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Seattle, WA
Posts: 378
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Downforce137
:) glad i could help.. I prolly wouldnt know that much, but.... https://www.600rr.net/vb/showthread.php?t=48387
Ah! :)

All of the mods on the '04 were done within 2 months after picking it up in 08/04 and the '05 is essentially stock so it's been quite some time since I've done any real work on the bike aside from oil changes and prepping it before each track day.

Thanks again!

JawKnee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome