Fuel pump won't whine - 600RR.net
Exhaust & Fuel Delivery Tips on how to get the most out of your bike

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 08-19-2016, 09:10 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Fuel pump won't whine

Hey guys so I got my 04 rr impounded and it was working fine except for a weak battery. I picked it up from the impound lot then the fuel pump wouldn't whine so it wouldn't start. I put a new battery in. Checked the 30 amp fuse it's good checked the other fuse near the battery it's good too. Took the starter relay out and it rattles when I shake it but clicks when I try to start the bike so it might be good? BAS has arrow pointing down and the relays near the left intake have some blue coloring stuff around it maybe signs of corrosion? Feedback is appreciated thanks ahead of time
Daverinc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome