Intermittent FI issues - 600RR.net
Exhaust & Fuel Delivery Tips on how to get the most out of your bike

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 12-22-2017, 07:06 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
StuPidassol's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Intermittent FI issues

2003 CBR600RR While riding, red MIL light comes on with FI indicator, will go off then on again with bike cutting out and on repeatedly. Does not flash any codes either by kick stand down or manually shorting plug methods. Could it be the fuel pump going out but not completely gone? I've checked connections and battery is good. Trying to get home for the holiday but it doesn't look good for the home team. I've also checked bank angle sensor, fuel pump relay and engine shutoff relay.
Any suggestions?
Thanks in advance for any input.
Cheers!
StuPidassol is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 12-23-2017, 10:08 PM
Pocketbike Racer
 
Honda-Power's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 389
Thanks: 3
Thanked 126 Times in 107 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Check your battery connections and grounds if you haven't yet. Doesn't sound like a fuel pump problem.

2003 Honda CBR600RR
- Renthal Sprockets (15/45) - DID 520ERV3
- Micron Slip on - Pair/EVAP delete
- SS front brake lines - Gilles Rearsets
Honda-Power is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 12-23-2017, 11:49 PM
BOTY 2014 Winner
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4,620
Thanks: 14
Thanked 1,055 Times in 859 Posts
Garage
Feedback Score: 3 reviews
Do the lights do the exact same thing as they would when you first turn the key on?

If so you should look for loose connections in the main grounds, Main power leads, and wiring to the ignition cylinder.
wibbly is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 09-18-2018, 09:25 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
StuPidassol's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Sorry about the late update to who ever may look this up. It was the red stop button located on the right hand control. No rhythm or reason, accidentally discovered it and was able to reproduce the symptom occasionally. Decided to replace and issue was resolved.
StuPidassol is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome