My 08rr started to afterfire after healtech install. - 600RR.net
Engine Tech This forum will be dedicated for internal Engine threads , discussions, upgrades etc etc

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-02-2016, 06:06 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Christian555's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Wrexham, North Wales, UK
Posts: 10
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Garage
Feedback Score: 0 reviews
My 08rr started to afterfire after healtech install.

HI, I have an 08 cbr600rr and have full Yoshi rs-5 on stock management ie no PC-V or what not.

I recently installed a Healtech quickshifter with the bluetooth so you can alter kill times on my phone.

The bike kept miss shifting with the kill time set at 80ms so I raised it up. The app says higher is safer so with a few attempts at various settings, it's now at 140ms which shifts perfect for me throughout the rev range.

Interestingly though, the bike has started to pop when i downshift which sounds great don't get me wrong but I'm wondering if i am causing any damage to the bike.

Anybody had any signs of this before? Any advice would be helpful thanks.

"Racing is life. Anything before or after is just waiting"
"Men with guts attack those corners"

https://www.youtube.com/watch?v=tbrk9TlVrJU
Christian555 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome