Only half of running light works???? - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 06-03-2008, 12:05 AM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Only half of running light works????

I have an 03 with a CA integrated taillight. The right side of the running light and brake light will not light up. Everything else functions properly - Right turn signal, left side brake and running light, etc. Any ideas????
tbone stanza is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-03-2008, 12:12 AM
World Superbike Racer
 
Nixinus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles
Posts: 2,329
Thanks: 3
Thanked 19 Times in 11 Posts
Feedback Score: 16 reviews
Wires not connected right? Problem with the taillight? Is the CA light new?
Nixinus is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-03-2008, 12:29 AM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
the CA light was new last year and functioned properly. Check all the connections and nothing. Just hoping someone might be able to direct me a certain way before I tear it all apart.
tbone stanza is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-03-2008, 12:46 AM
Pocketbike Racer
 
kphybrid's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Jacksonville, FL
Posts: 266
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Feedback Score: 0 reviews
hate to say it but there is only one wire coming off the running and brake light respectively that is positive and then one for ground that also grounds the run signals. if the signals and left half work then its not the ground. probably will have to take apart. the running and brake light for the right half probably has its own wire and then the left has its own that does the two functions. what probably happened is the joining wire came loose on the inside. i doubt all the led's just burned out at the same time. hope u don't break it taking it apart and that u are good at soldering. sometimes these "aftermarket" parts need to be fixed. tend to not have superior quality control.
kphybrid is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome