How to install HOTBODIES flushmounts???? - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 06-20-2008, 01:20 AM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
bangbang's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Biggest little city in the world
Posts: 633
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Feedback Score: 1 reviews
How to install HOTBODIES flushmounts????

so i bought the flushmounts for my 07cbr but dont know how to install it. One of the guys here sent me a link on how to install them but the video made no sence to me. My flushmounts only came with red and black wires for each light and it seems like in the video i should have more color wires. so please help me out. step by step pictures will definately help. thanx
bangbang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 06-20-2008, 11:39 AM
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 257
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 2 reviews
install is just the same, just does not have the running light function. I just did mine, using that youtube video.
MrMeat is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 06-20-2008, 11:47 AM
Pocketbike Racer
 
ll2009's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: PHILLY PHILLY
Posts: 423
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 8 reviews
just get a test light and to see which one is your signal wire and which one is the running light wire. the black wire is ground and hook the red one to the signal wire and just live the runnin light wire there u should be fine is really not that hard..

08 GSRX 750 ....
06 600RR orange tribal....SOLD
03" 600 RR...SOLD
01 Prelude SH...:evil1:
98 Acura TL..

http://www.myspace.com/ll2009
ll2009 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-21-2008, 03:07 AM
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 257
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 2 reviews
^
+1 Definately test it on a junk light if you are unsure which is which so you dont blow it out.
MrMeat is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-22-2008, 12:57 PM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
bangbang's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Biggest little city in the world
Posts: 633
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Feedback Score: 1 reviews
yea i finally installed it yesterday and left the running light as is. at first i installed two colored wires to the red but the left blinker light stayed on the whole time. so i had to disconnect it and redo it. thanx for all your input guys!
bangbang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome