Bike wont start after E-racing install - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 06-21-2008, 06:21 PM Thread Starter
World Superbike Racer
 
Thoroughbred's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Edmonton
Posts: 2,388
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 3 reviews
Bike wont start after E-racing install

I just fit my e-racing fairings. I tried to start it during my e-racing install and it wouldn't till i remember the BAs connector plug wasn't plugger in, I plugged it in, it started then I unplugged it to finish the install. I fit them then took them all off to start putting the bike back together. I plugged everything in then when I go to putting my mids on then turned the key to make sure my signlas were working and I hear the fuel pump prime. So I tried to start it and it wouldn't. The gauge cluster works its just the bike wont start. I checked fuses and they were fine, I don't know what else to try. I didn't touch the BAS sensor so I don't think thats the problem. Please help!

I dunno if this matters but I'm low on fuel (Flashing), and its on the rear stand. You think that could be the problem?

This in on my 08 600rr

2008 CBR600rr Graffiti
2007 CBR600rr Race Bike






Quote:
Originally Posted by Thoroughbred View Post
For Whores By Whores

Quote:
Originally Posted by Disco View Post
WTF?! The curse of the NXL100 continues....


Last edited by Thoroughbred; 06-21-2008 at 06:47 PM.
Thoroughbred is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-21-2008, 07:01 PM Thread Starter
World Superbike Racer
 
Thoroughbred's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Edmonton
Posts: 2,388
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 3 reviews
OMG I am a total retard. Problem solved people. Turns out my stop engine switch was on...man do I feel dumd. Thanks all who witnessed this sad even. Yes i am retarded...that it all....*sigh*

2008 CBR600rr Graffiti
2007 CBR600rr Race Bike






Quote:
Originally Posted by Thoroughbred View Post
For Whores By Whores

Quote:
Originally Posted by Disco View Post
WTF?! The curse of the NXL100 continues....

Thoroughbred is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome