Turn signals solid... not flashing? - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 08-26-2008, 10:37 AM Thread Starter
Knee Dragger
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 142
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Turn signals solid... not flashing?

To start off i have led turn signals in the front and a integrated tail in the back... i have the customled flasher and everything was working fine

i got into a accident and currently there are no fronts hooked up but the back turn signals were still working. In the process of hooking up a streetfighter headlight i think i shorted something and blew the fuse for my flashers and brake light and brake light because they werent working at all

found the fuse was blown, replaced it and now when i turn on the signals they dont flash just stay a solid color... is it possible to have wrecked the customled flasher somehow?

2006 CBR600RR | Aftermarket Plastics | Micron Exhaust | Vortex Clip-On's


www.TheLocalSpots.com Built for young professionals on a budget.
FlawedPorcelain is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-26-2008, 11:05 AM
Knightslugger
Guest
 
Posts: n/a
crashes are pretty unpredictable. test the unit if you think it's bad. otherwise you may want to look into the switch.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome