Bike was wierd today when trying to start it. - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 08-29-2008, 06:34 PM Thread Starter
World Superbike Racer
 
Thoroughbred's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Edmonton
Posts: 2,388
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 3 reviews
Bike was wierd today when trying to start it.

So yesterday coming home from work I get caught in some hard rain. I think no big deal, I ride in it all the time. Get home and leave the bike sit in the garage till the next morning. So today I get on in to start it and push the ignition and it does nothing for a second then starts. I thought it was just a little watered down from yesterday, no big deal. So i get to work and the bike sits for 6 hours in the sun and decently warm weather. I go to start it at the end of the day and nothing... The dash lights up and the pump primes but when I hit the ignition it does nothing. I click around with the kill switch and keep trying and nothing. So i turn the bike off crouch down and look vainly at what to do. I kinda wiggle the nearest connector for the injector where my PCIII is hooked and and try it...and it works....So basically I wanna know what was wrong or what made it not want to do anything. I didn't really do anything when i wiggle the connector...

08 600rr

Thanks

G

2008 CBR600rr Graffiti
2007 CBR600rr Race Bike






Quote:
Originally Posted by Thoroughbred View Post
For Whores By Whores

Quote:
Originally Posted by Disco View Post
WTF?! The curse of the NXL100 continues....

Thoroughbred is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-29-2008, 06:47 PM
World Superbike Racer
 
Kingdom Racing's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: San Diego, CA
Posts: 1,602
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I had a similar proble on my 07 cbr 600rr I rode in the Rain one day and the next day my bike woulndt start.

The lights would go on but no ignition.

Anyway just needed to jumpstart the battery and it worked.
My battery hasnt been the same since and it will die if I dont start my bike right after I open the ignition.
Kingdom Racing is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-29-2008, 06:50 PM Thread Starter
World Superbike Racer
 
Thoroughbred's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Edmonton
Posts: 2,388
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 3 reviews
hmm weird. Thanks for the input. I'll ask the service guys as I'm taking it in on Tuesday.

2008 CBR600rr Graffiti
2007 CBR600rr Race Bike






Quote:
Originally Posted by Thoroughbred View Post
For Whores By Whores

Quote:
Originally Posted by Disco View Post
WTF?! The curse of the NXL100 continues....

Thoroughbred is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome