Lookin for the front blinker wires! - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 03-05-2009, 10:11 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Lookin for the front blinker wires!

so when i got my bike there was no front blinker installed and i got some flush mount blinkers to install but there is no wires inside the holes to hook too. Im just curious before i tear off the side fairings if someone could tell me where the wires are run from and the route they take on the way to the fairing so i can try to find them. Thanks :)
Boostcreepr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 03-05-2009, 10:50 AM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews

Underneath the left side ram air cover you should be able to find the Turn signal
connectors / wires



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 03-05-2009, 10:54 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
are they the long skinny light blue connectors that are attached to the headlight wiring harness?
Boostcreepr is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 03-05-2009, 10:55 AM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
One is light Blue the other is Orange



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 03-05-2009, 12:49 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
wow ok that helps alot. Im guessing because the light blue connector isnt very long that stock blinkers have a long pigtail? i guess im ganna have to extend the after market wire to reach i was thinking they would just be some slip on connectors chillin by the mounting holes..
Boostcreepr is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 03-07-2009, 10:07 AM
Training Wheel Hero
 
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 42
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
so is it normal that since i have no rear blinkers (wires cut) that when i hit the switch to turn the front ones on, that they dont blink? the lights just come on.
VaBeachRex is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 03-07-2009, 03:09 PM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
Quote:
Originally Posted by VaBeachRex View Post
so is it normal that since i have no rear blinkers (wires cut) that when i hit the switch to turn the front ones on, that they dont blink? the lights just come on.
Yes that is normal



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 03-30-2009, 12:50 PM
Training Wheel Hero
 
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 42
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
ok, i put the rear ones on, and they still dont blink. front and rear just come on. the idiot that had the bike before must have cut out the factory harnesses, cause they are hooked up as just power and ground. anyone know what resistance is needed to get them to blink? they are LED flushmounts front and rear. thanks.
VaBeachRex is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 03-30-2009, 10:35 PM
AMA Supersport Racer
 
ccs907's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Central WI
Posts: 1,419
Thanks: 2
Thanked 13 Times in 11 Posts
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by VaBeachRex View Post
ok, i put the rear ones on, and they still dont blink. front and rear just come on. the idiot that had the bike before must have cut out the factory harnesses, cause they are hooked up as just power and ground. anyone know what resistance is needed to get them to blink? they are LED flushmounts front and rear. thanks.
46 watts total. The signal relay is integrated into the Dash.
ccs907 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome