fuse goes out... PROBLEM FIXED - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 03-11-2009, 10:08 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Oct 2007
Location: Canada,Surrey,BC
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Unhappy fuse goes out... PROBLEM FIXED

... ok i installed a clear alternative integrated tailight on my 07rr .... everythin was working fine till i taped the wires and and put the fairing on i also put on a competetion werkes fender ltd which cums with a led license plate light .... and now wen i put my right turn signal on it blows my fuse for the turn signals the horn and the brake light???????? could it be a loose wiring? please sumone help me>>>>>
gurj86 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-11-2009, 10:17 PM
 
tripage's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: orlando
Posts: 14,330
Thanks: 598
Thanked 728 Times in 591 Posts
Feedback Score: 91 reviews
Short. Double check the wiring. Did you install resistors for the signals? Here is the wiring for the tag light.
The Clear Alternatives taillight plug will plug into your stock white plug. The connection is tight but it will fit. Make sure you line up the connection before attempting to connect them, they are plastic and can damage easily

White connection:
Black wire on the white plug is ground (negative from your tag light)
Running light/ tag light is white/black wire (positive from your tag light)
Brake light is the yellow/black wire

If you want to attach the tag light to the CA taillight the
Red wire is the running light (Positive from the tag light)
Green wire is the brake light
Black wire is the ground (Black from the tag light)




http://tripageled.com/store/
Owner
Tristan Page
[email protected]
[email protected]
Dual low / Dual High beam led headlights. OEM appearance
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=236
Integrated Gear Indicator installed inside your cluster
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=116
tripage is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-12-2009, 04:25 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Oct 2007
Location: Canada,Surrey,BC
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
thx man... i got it its wrking fine now thx alot.....
gurj86 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome