HID problem - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 08-20-2009, 04:21 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
HID problem

Hey man you seem to be very knowledgable on the CBR, your advice would be appreciated. I washed my bike yesterday and now my HID (low beam side) does not work. Ive checked the headlight fuse under the seat and it looked fine. My left side works fine. What can I do? Thanks.
Julzrulz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-20-2009, 04:25 AM
Chief IronLungs
 
cbrRedRag's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: 360, WA
Posts: 2,000
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 8 reviews
bulb still have life?

Hit busters on the head like Vonage
* Im not rude, youre just insignificant


cbrRedRag is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-20-2009, 04:27 AM
*BOTM Feb '11, Mar '12*
 
sincalirider's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Visalia, Ca
Posts: 23,598
Thanks: 1,002
Thanked 1,191 Times in 901 Posts
Feedback Score: 27 reviews
Recheck all connections and as stated the bulb. If thats good, try switching the ballast from the working side.

sincalirider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome