"Need help ASAP with flush mount signals" - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 08-25-2010, 08:15 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Aug 2010
Location: Florida
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
"Need help ASAP with flush mount signals"

Hello, I recently installed some flush mount turn signals on my 05 CBR 600 and now the speedo meter cluster will not turn on properly. It will start working after 8000 RPM, but when I turn off the bike it will be the same Problem, also I installed a LED Flasher Relay to slow donw the blinker. Anyone out there know who to resolve this Problem? It realy getting on my. Please help thanks in advance.
600honda4life is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-25-2010, 10:30 PM
Knee Dragger
 
DarkTint's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: St. Louis, MO
Posts: 148
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
How did you install them? Did you snip the wires on the oem blinkers so you could use the plugs from them?

Have you tried unhooking the flushmounts and relays and returning things back to stock to see if it resolves the problem? That's where I would start.
DarkTint is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 08-26-2010, 08:55 AM
Administrator
 
Nico's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Adelaide
Posts: 13,137
Thanks: 135
Thanked 1,530 Times in 1,047 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Sounds to me like you have cut the wrong wire somewhere, stick it all back to stock and start again.
Nico is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 08-26-2010, 09:06 AM
Administrator
 
Nico's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Adelaide
Posts: 13,137
Thanks: 135
Thanked 1,530 Times in 1,047 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Either that or the plug on the back isn't in properly, could be making intermittent contact at the higher rpm
Nico is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome