IF light 2 blinks - low idle too - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-18-2010, 03:08 AM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
DenBoe's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Martinez, CA
Posts: 796
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
IF light 2 blinks - low idle too

I had my CBR 600RR 2005 recently maintenanced. I am already bringing it back to the place.

But I wanted to investigate this on my own because I dont think they know what the problem is. I get 2 blinks which I think is Map sensor or vacuum hose.

However, when I start the bike up - either cold or already warm. The idle is way low almost to stall for like 5 seconds, then it suddenly jumps to regular idle. I dont get it, and it only does it on start up.

'05 Tribal CBR600RR
DenBoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome