Can't rev past 11k rpm - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 09-25-2010, 08:29 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Can't rev past 11k rpm

I did my first track day today with my 07 600rr. I was having problem with the bike after 3 session. At the end of session 3, I redlined the bike, and the bike suddenly lost the power. I could not rev past 11k rpm. So I changed the PC3 map with zero map (I had Akra slip on), and the bike would rev up to 14k, but still climbing very slow. In the straight it would only top of around 108 mph. Has anyone had the same experience? Could it be the PC3 itself or the fuel pump? No blinking FI light, no weird sound. Thanks in advance.
velo29 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-26-2010, 07:33 AM
Administrator
 
Nico's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Adelaide
Posts: 13,137
Thanks: 135
Thanked 1,530 Times in 1,047 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Could be vacuum developing in the tank or the pc. Anything major sensor wise and what not should have been picked up by the ECU and thrown a DTC.
Nico is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome