I have a problem **Resolved Map sensor connection loose ** - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 10-04-2010, 12:47 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I have a problem **Resolved Map sensor connection loose **

I got this 2005 cbr600rr for free had front end damage and needed plastic. and other stuff. I got the bike running. but It will idle high like 3 or 4 rpms then drop down to 2 then after like 60sec the bike will die. the FI light comes on the the red light starts blinkin. Any help let me know thanks.
bmx420boy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 10-04-2010, 01:20 PM
 
tripage's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: orlando
Posts: 14,330
Thanks: 598
Thanked 728 Times in 591 Posts
Feedback Score: 91 reviews
Count the red light blinks and can help out more on what the problem is.




http://tripageled.com/store/
Owner
Tristan Page
[email protected]
[email protected]
Dual low / Dual High beam led headlights. OEM appearance
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=236
Integrated Gear Indicator installed inside your cluster
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=116
tripage is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 10-04-2010, 01:27 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
its either 1 long two short or just two short. or two long
bmx420boy is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 10-04-2010, 01:29 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
it looks like the light comes on then two blinks.
bmx420boy is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 10-04-2010, 02:06 PM
AMA Supersport Racer
 
SuperBrute's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Philadelphia
Posts: 1,489
Images: 1
Thanks: 55
Thanked 81 Times in 65 Posts
Feedback Score: 27 reviews
SuperBrute is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 10-05-2010, 12:20 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
ok i went outside and checked it again its two blinks on the oil light when the kickstand is down. when the kickstand is up it is a solid red light.
bmx420boy is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 10-05-2010, 12:30 PM
 
tripage's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: orlando
Posts: 14,330
Thanks: 598
Thanked 728 Times in 591 Posts
Feedback Score: 91 reviews
Stays solid Short circuit in data link connector, Faulty ECM, Short circuit in data link connector wire,

2 blinks loose or poor connection of the MP sensor vacuum hose, Faulty MAP sensor




http://tripageled.com/store/
Owner
Tristan Page
[email protected]
[email protected]
Dual low / Dual High beam led headlights. OEM appearance
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=236
Integrated Gear Indicator installed inside your cluster
http://tripageled.com/store/index.ph...product_id=116
tripage is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 10-05-2010, 01:22 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
ok i got it fixed their is a tube i didnt see that goes into the map sensor. Now their is no light blinking and running good.
bmx420boy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome