my speedo and millage - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 06-08-2011, 04:33 PM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
Join Date: Oct 2008
Location: uk
Posts: 729
Images: 35
Thanks: 96
Thanked 39 Times in 36 Posts
Feedback Score: 4 reviews
my speedo and millage

help please....was working one day and not now...my speedo doesnt work...it still says 0 miles per hour,it sometimes goes upto about 12mph then comes back down to 0mph,,and im going atleast 100mph lol...and my millage isnt going up either...i know the distance from my house to my work which is 21miles..and it only moves up by 1mile.any ideas please

"im ADDICTED to the ADDICTION,so i guess that makes me an ADDICT then"
.................................................. ........................
KrAzY MoG is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-08-2011, 04:39 PM
Moto GP Racer
 
tenjin's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 8,768
Thanks: 36
Thanked 367 Times in 258 Posts
Feedback Score: 4 reviews
loose connection on back of guage, or off the speed sensor would be my guesses.

do you have any mods installed like a speedo healer or any thing like that?


DDM 55w 7k HID
Sliders
Black Vortex Rearsets
R&G Bar Ends
Black passenger pegs
JPR Shorty levers
Drive Systems Superlight rear sprocket +2
Drive systems front sprocket -1
EK 520MVXZ black chain
Arata Ti Slipon with Ti mid pipe
Pro-Bolts black fairing bolt kit
Versah RJL Brake pads
Flushmounts
fender eliminator
Pair Delete
Bazzaz AFM

tenjin is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-08-2011, 04:42 PM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
Join Date: Oct 2008
Location: uk
Posts: 729
Images: 35
Thanks: 96
Thanked 39 Times in 36 Posts
Feedback Score: 4 reviews
i pushed the plug in on the back of the clocks,it did move in abit...but still not solved...wheres the speed sensor too?

"im ADDICTED to the ADDICTION,so i guess that makes me an ADDICT then"
.................................................. ........................
KrAzY MoG is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome