Electrical Problem, HELP!! - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 06-15-2011, 02:34 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Electrical Problem, HELP!!

Hey ok so I just bought an '06 CBR600RR. It has flush mounted turn signals in the front and an integrated tail light. My problem is that when I try to use my turn signals they just stay yellow and kind of have a little flicker. So basically they stay yellow instead of blinking. Does anyone have any ideas?? Thanks!
SoCal600_RR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-15-2011, 02:45 AM
Knee Dragger
 
Join Date: Feb 2011
Location: Trail, B.C.
Posts: 122
Images: 5
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 11 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Sounds like you have a typical LED flashing rate problem. Do you know if the signal lights have resistors wired in? The 06 does not have a plug and play LED signal light relay like the new bikes do. If you do a search on here there are a couple of forums that should be able to help you. Problem stems from the LED signal lights are not drawing enough current for the signal light relay to work correctly. Before LED signal lights, a quick flashing signal meant that you had a signal light that was either burnt out or not working. With your LED signal lights installed the lights are actually flashing very quickly. So quick that your eye cannot detect the on and off and that is what gives flicker look.
i_tys is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-15-2011, 02:59 AM
infinate719
Guest
 
Posts: n/a
Yup what ^^ said. Just wire up a flasher relay and you will be good. I used the first one.

http://www.customled.com/products/fl...sher_relay.htm

http://tripageled.com/os/product_inf...roducts_id=132
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-15-2011, 03:16 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
O ok cool thanks a lot guys!! I'll check it out again.
SoCal600_RR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome