Another bike won't start... - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-14-2012, 07:09 PM Thread Starter
BOTM Winner 09/14
 
qteter's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,927
Thanks: 3
Thanked 98 Times in 92 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Another bike won't start...

So this has happened to me twice (once before and now again)! Basically when I go to start my bike it throws the oil light. Fuel pump turns on, I can hear the click, and it cranks

If I wait 20 minutes or so it will start again ... There was about a 3-5 week split between now and the last time it happened and both came after completely different scenarios

Side note: oil is full synthetic and changed close to 4k ago (I know it is due for a change soon so don't comment on that)-- the oil level is perfect and my bike is only street, babies and rarely ridden hard

She is a 2007 600rr white with just over 8k miles and all maintenance is kept up to date


-qteter
qteter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome