Trouble on cold start - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-14-2012, 09:17 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
cbr600grl's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Ohio
Posts: 41
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: -1 reviews
Trouble on cold start

Hey everyone,

Just bought an upgrade last week and now have and 2008 cbr600rr but am running into a new problem. Sometimes the bike doesn't want to start. It appears electrical or possibly some type of fuel issue. I've noticed it happens on random starts when the bike is cold (but not on all cold starts). When key is turned on the fuel pump engages but not very strong, gauges all work fine with all lights working, however the front headlight is not. On push start bike will start right up and then all things work correctly again.

I suspected the battery so I replaced it with a new one yesterday. Placed it on a trickle charge and once charged it started cold just fine. Thought it fixed the problem, but did it again today. Any ideas...?
cbr600grl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome