running rough while cruising. 2007 27k miles - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-19-2012, 08:17 AM Thread Starter
Knee Dragger
 
Join Date: Sep 2007
Location: ocala, fl
Posts: 125
Images: 1
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Lightbulb running rough while cruising. 2007 27k miles

trying to figure out why my bike is running the way it is.

when i get going at any steady speed, it feels like ive got some hesitation, and i cant be sure but it sounds like the bike is jumping 50 or 100 rpm repeatedly, but i can definately feel it.

also when the bike is warmed up and idling the idle is not as smooth as it always has been either.

i can sorta hear this wom wom wom wom wom sound as im riding down the road.

its a 07 600rr with custom exhaust and 520 15/44 chain and sprockets. the last time i did my sprockets/chain i only replaced the rear sprocket so there is a tight spot in my chain, but i thought since the front sprocket and chain were ok id just replace the rear, bad idea i find. i have to run the chain somewhat loose but i keep my eye on it.



ideas?

Last edited by blank879; 09-19-2012 at 08:21 AM.
blank879 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome