Please help..Searched already:/ - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 09-27-2012, 02:28 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 12
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Please help..Searched already:/

Hey 600rr! First post on this forum, but I've been reading/searching a ton on anything that I've been wondering about. BUT, there is one issue that I can't seem to figure out.

Recently purchased a 2003 Honda CBR600RR(first time rider) and it came with a "hightechspeed" rear LED tail light installed that has the brake light and signal all built into one. Problem is that the rear turn signals don't work and I've been searching a ton and haven't found anything to point me in the right direction. I know this system is kinda old, but if it works fine, I'd like to use it. Can anyone give me a tip on how to do this? Thanks a ton in advance:) I really want to ride soon and won't do so until they're working.
damnitsjerry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-27-2012, 02:50 PM
BOTM Winner 03/13
 
Sun-Zoom-Spark's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scotland
Posts: 3,143
Images: 175
Thanks: 599
Thanked 245 Times in 156 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Welcome!

When you say the rear turn signals don't work, do they:
A. Not light up at all;
B. Light up but but don't flash; OR
C. Flash too fast?

What wires do you have and where do they connect to?

Do you have a relay for the LEDs?
Sun-Zoom-Spark is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-27-2012, 09:03 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 12
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Got it! Took off my rear cowl(was scared as hell of it cracking), and found the wiring harness for the signal..hooked it up to the only two wires that weren't connected on the HTS unit and it worked out! I just left the green ground wires alone and taped the ends. Thanks anyways y'all! There will DEF be more questions in the future:)
damnitsjerry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome