Speedo - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 10-07-2005, 09:56 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,152
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Speedo

Ok, i laid my bike down. i feel like an idiot. and now my speedo doesnt work. i went down on my left side.. and the lights for the signals work, the brights light works, but the tach, the speed, the gas, neutral light and the tripometer doesnt display. its like the bike isnt on.. but the signal and brights light work... anyone help me out? i saw a little fuse pannel thing on the left side and maybe i knocked something loose... im gonna dig in tomorrow but would like some pointers before i get my hands dirty
Toobs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 10-07-2005, 09:58 PM
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 95
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
7amp fuse on the left side. common when you lay it down. and reset the lean angle sensor.
butchf is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 10-07-2005, 10:02 PM
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,057
Images: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
10 amp fuse. It should be the 3rd or 4th one from the bottom. Is your whole instrument cluster out?
CALIDUDE is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 10-07-2005, 10:06 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,152
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
The whole thing. like the bike is off.. but the lights for the brights and signals work. the neutral light does not work. is the fuse loose or blown? does it need to be replaced? how do i reset the lean angle sensor
Toobs is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 10-07-2005, 10:08 PM
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,057
Images: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
If you look in your fuse box it comes with an extra one. I believe... mine did. All you have to do is loosen the left fairing it only takes a second. I would replace it... Do a search on the sensor I have no clue with that.
CALIDUDE is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 10-08-2005, 12:03 AM
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 95
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
LAS turn key on with all fuses good, then off for 10 seconds, then on.
butchf is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 10-08-2005, 08:29 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,152
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Where do i find the fuses? i see there are 3 right under the left handle inside the fairing.. and there is a little rubber thing with some inside. is that all? Which one do i need.
Toobs is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 10-10-2005, 06:05 PM
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,970
Images: 306
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 6 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Those are relays under the left ram air cover. The fuses are under the left side cowl with that rubber flip top thingy over it. Pull them and examine them. The small manual should describe which ones are for what. If not, then look for a blown one. They are pretty obvious when gone.
joe_rocket65 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedo Healer ? butterthegreat General Discussion 21 05-14-2007 01:19 PM
Speedo Healer Question? Blade-Runner 03-06 RR Modifications 11 12-20-2004 08:24 PM
Installed new sprockets need some help with speedo correctio havoc 03-06 RR Modifications 3 04-18-2004 09:08 PM
Getting new sprockets I need Speedo Recal help havoc 03-06 RR Modifications 4 04-11-2004 05:22 PM
what does your speedo do when you startup your RR? ragamuffin General Discussion 14 03-18-2004 01:57 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome