Random weak battery Starts/ No Starts - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 12-27-2005, 02:15 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 115
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Random weak battery Starts/ No Starts

I replaced the generator cover after a sliding crash following exact instructions from dealer and manual. The dealership checked out the bike prior saying it was only the cover that needed to be replaced. After charging my battery full my bike at random times does not have enough charge to start. After push starting and running it a while it may or may not start the next time I turn it off. there is no problems while the bike in running and the dealership checked out the battery and said everyhting was fine. What else could be wrong to cause this random weak battery starts. Thanks!
KneeDragDreamer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-27-2005, 02:41 PM
cvlighthouse
Guest
 
Posts: n/a
Mine was the same. I had to get one of these to make it start correctly: (Yacht)
http://motorcyclebatteriesusa.com/ba...sp?battery=233

After that the problem was solved. In addition I added a Battery Tender Jr.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome