front brake - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 04-28-2014, 07:35 PM Thread Starter
AMA Supersport Racer
 
TBR33ZY's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Tucson, Az
Posts: 1,105
Thanks: 64
Thanked 87 Times in 85 Posts
Feedback Score: 0 reviews
front brake

Rode home from work n all was fine pretty much the whole way. As im getting to my place I downshift to 1st gear hold in the clutch n apply the front brakes. At 1st it was fine than after a couple seconds it felt like the brakes were grinding/pulsating...anyone ever had this issue or know what it could be??
TBR33ZY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-29-2014, 02:34 AM
AMA Supersport Racer
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 860
Thanks: 24
Thanked 90 Times in 85 Posts
Feedback Score: 0 reviews
ride it again and see if it's better or worse. The discs float and can stick on the bobbins. Mine did it when I first got it but it doesn't now.
youngy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome