code 35 - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 05-25-2014, 11:03 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Sep 2012
Location: Reading,PA
Posts: 10
Thanks: 2
Thanked 3 Times in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
code 35

I have an 08 cbr 600rr with 24700 miles on. I just put a brand new stater and rectifier in. Also a new battery. It seemed the bike held a charge for a week. THis was happening before i put the stater and rectifier. The battery was completely dead. I also have code 35 on the indicator light. Just wondering how to fix this and how much will it cost me to fix it.
Steve_ski_rocker08 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-25-2014, 04:58 PM
Knee Dragger
 
tlambert_01's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: SC
Posts: 227
Images: 1
Thanks: 10
Thanked 14 Times in 13 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Dude, I've been trying to do some research on your problem and everywhere I look calls out the servo motor. So I would look into that.

'09 CBR 600RR
- Two Brothers carbon fiber black series slip on exhaust
- Power Commander V
- Autotuner
- Zero Gravity double bubble dark smoke windscreen
- BK Moto V2 dual halo/demon eye projector kit
- TST smoke integrated taillight
- ASV F3 shorty levers
- flush mount front signals
- Galfer steel braided brake lines and pads
tlambert_01 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-25-2014, 07:11 PM
Moto GP Racer
 
Join Date: Feb 2009
Location: Paradise of C. Cali
Posts: 4,887
Thanks: 1,040
Thanked 662 Times in 618 Posts
Feedback Score: 1 reviews
check to make sure the exh valve is not stuck in 1 position.

the exh valve opens and shuts when the bike is starting, and sometimes it takes a couple of off/on cycles to find both ends of the limit switch.


check also that cables are running free, and that nothing is interfering with motor up on the tray by battery.

Also check connects to motor for tightness.
tary preisser is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome