04 CBR 600rr running sluggish? - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-26-2014, 06:46 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
BREWOLOGY's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 76
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
04 CBR 600rr running sluggish?

So my bike was good to go and I accidentally filled it up with regular gas instead of supreme and now she running very sluggish! I just changed the spark plugs during the fall?

Im driving and just sounds bad and **** acceleration!

I just changed the oil filter oil and coolant as well during the fall


any help would be great!

Last edited by BREWOLOGY; 05-26-2014 at 06:50 PM. Reason: grammer
BREWOLOGY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome