Squealing/squeaking at idle??? - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-30-2014, 12:05 AM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Aug 2012
Location: Midwest
Posts: 35
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Squealing/squeaking at idle???

After the bike is nice and warmed up, when i stop at lights or a sign, the bike is making a squealing/squeaking sound. Almost sounds like a belt on a car. Once i take off, the squeal is gone. I don't hear it while i am actually moving. It is not every time at idle too, but i have heard at random. Most of the time when i get home, i let the bike idle and i don't really hear it. I have read that if might be a water pump. Any takers? Thanks

09' CBR 600RR REBUILD


Last edited by GuamBomb; 05-30-2014 at 07:49 AM.
GuamBomb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome