Speedometer reads ZERO after Speedhealer install!( fixed ) - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 04-02-2006, 05:41 PM Thread Starter
Moto GP Racer
 
Slyder's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Lehigh Valley, PA
Posts: 5,488
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 25 reviews
Speedometer reads ZERO after Speedhealer install!( fixed )

I need help. i finally got my bike back together after all the mods i did over the winter and i took it out this afternoon for like 5 minutes and my speedo reads zero the whole time!

HELP ME PLEASE!

Chris
:j:

getting back in the game.
Slyder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-02-2006, 06:34 PM
Back in the Day
 
Moeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Central Florida
Posts: 51,143
Images: 665
Thanks: 2,026
Thanked 2,544 Times in 2,156 Posts
Feedback Score: 148 reviews
your fender was shipped friday Thomas was on line and i asked him
check out his drag beast pic



If it doesn't challange you it won't change you
Only two ways to live life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
Moeman is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-02-2006, 09:36 PM Thread Starter
Moto GP Racer
 
Slyder's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Lehigh Valley, PA
Posts: 5,488
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 25 reviews
Alright guys! i fixed it!!! I emailed SH.com and i found out what i did... when i first got the speedohealer to of the wires were out of the harness so i just put them in the 2 open holes well i found out that they were supposed to be in a certain order.... ihad them

1-White
2-black
3-red
4-blue

it was supposed to be

1-Blue
2-Black
3-Red
4-White

So thanks for the help moe!

getting back in the game.
Slyder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome