clutch cover install- problem gone - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 04-03-2006, 09:13 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 544
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
clutch cover install- problem gone

Ok guys, I took the clutch cover off yesterday to paint it High temp black(looks nice) and now once I got it back installed, the bike won't shift- I can't start it(still not that far along on the rebuild) but anyone know why it won't now? I think I got that clutch pin installed right, clutch lever works like its supposed to. I put the 2 washers back when they fell out. Any help would be great, thanks in advance.

Steve

Edit- problem gone- all I needed to do was spin the front sprocket a little and it shifted fine, man, I gotta get this bike to where I can fire her up.

Last edited by steve2z; 04-03-2006 at 09:17 PM.
steve2z is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 04-03-2006, 11:55 PM
gee
Overpaid South Pacific Barista overactive ADHD crew off their meds!!
 
gee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: a day ahead
Posts: 27,367
Thanks: 190
Thanked 43 Times in 41 Posts
Feedback Score: 1 reviews
you must have been freaking!!!! nice problem solveing..
gee is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 08-29-2006, 07:05 PM
Knee Dragger
 
firefighter11's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 240
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
steve2z I think i may have the same problem... can you tell me if this seems like what you had...

https://www.600rr.net/vb/showthread.php?t=57435

03 RR
Micron Dual Out Exhaust
Blacked OEM windscreen
Blacked lowers
Blacked out 3rd eye
ASV shorty levers
DIY FE
Powder Coated: Clutch & Stator cover
PCIII USB with Micron Map
T-rex Frame sliders
Trippage LED P/C black rear pegs
Vortex 520 conversion with Gold X chain
Corbin Seat
firefighter11 is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 08-30-2006, 07:47 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 544
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
All I ended up doing was taking the cover back off( mess with gasket maker on it) and making sure that the lever would end up in the right position once I got done wiggling it. If its right, it should just about pull the clutch cover on to the case. Hope this helps- Post up in your thread if it doesn't and we'll go from there.
steve2z is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome