Oil Temp Sensor? (05) 600rr - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 07-17-2014, 10:38 PM Thread Starter
Dyl
Training Wheel Hero
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Oil Temp Sensor? (05) 600rr

Just had the bike fully serviced and have triple checked that no oil is getting out and that its not over full.. Intermittently when riding, the oil sensor light comes on and stays on.. until i turn the bike off, then I turn it back on and its gone for a few more days... The light has once 'flashed' on an off while on idle at the side of the road.

Its an 05 stock 600rr ... wondering if anyone else has had the same issue?

I'm guessing the sensor is playing up.

Thanks :)

Last edited by Dyl; 07-17-2014 at 10:46 PM.
Dyl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome