Rust inside fuel tank. - 600RR.net
Troubleshooting Having trouble with your bike? Common know issues or trobuleshooting questions here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 08-02-2014, 04:18 PM Thread Starter
Training Wheel Hero
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 11
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Rust inside fuel tank.

Hello! So I'm new on the forum and I'd like some advice. I just bought a 2003 CBR600RR. I bought it from the original owner. The last time he had plated it was 2009. He let it sit, probably only starting it occasionally. I replaced the oil and oil filter already. I pumped out the old gas, and it was NASTY, having chunks crap floating around. I put in fresh premium gas. It seems to run very well. BUT seeing what was in the old gas made me worry. I just pumped out the most recent gas and even more chunks came out. I'm thinking I'm gonna have to replace the entire fuel tank, fuel pump, and fuel filter. Because it looks like something is rusting..

I attached an image of just a portion of what I found, take a look..

Any advice is very much appreciated!!

Thanks!!

CBRsmith is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 600RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome